بلاگ

مهمترین نکات در خصوص نقل و انتقالات ارزهای دیجیتال

شاید شما هم شنیده‌اید که هزینه جا به جایی و نقل و انتقالات در ارزهای دیجیتال می‌تواند بسیار سریع و کم هزینه باشد، شما می‌توانید با استفاده از شبکه پرداختی برخی از ارزهای دیجیتال، دارایی خود را در کسری از ثانیه و کمتر از یک دلار به سرتاسر نقاط دنیا ارسال کنید. اما قبل نکات بسیار مهم وجود دارد که قبل از انتقال ارزهای دیجیتال باید با آن آشنا شوید، در این مقاله به تمام نکات مهم که در زمینه انتقالات ارزهای دیجیتال وجود دارد می‌پردازیم.

قبل از هرچیز، شما برای نگهداری ارزهای دیجیتال نیاز به کیف پول‌ها دارید، کیف پول‌ها توسط 12 یا 24 کلمه منحصر به فرد محافظت می‌شوند و تمام وظیفه شما محافظت از این کلمات است چرا که هرکسی که به این کلمات دسترسی پیدا کند می‌تواند به تمام دارایی درون کیف پول دسترسی داشته باشد، کیف پول‌ها به 3 دسته سخت افزاری، نرم افزاری، امانی تقسیم بندی می‌شوند که شما بسته به نیاز خود می‌توانید از هرکدام از آن‌ها استفاده نمایید.

کیف پول‌های سخت افزاری چیست؟

کیف پول‌های سخت افزاری امن‌ترین کیف پول ارزهای دیجیتال به شمار می‌روند که با 12 یا 24 کلمه منحصر به فرد محافظت می‌شوند و به اشکال مختلفی ساخته شده‌اند و به گوشی یا سیستم کامپیوتر شما متصل می‌شوند از معتبرترین کیف پول‌های سخت افزاری می‌توان به Ledger، Trezor، Safepal اشاره کرد.

کیف پول‌های نرم افزاری چیست؟

کیف پول‌های نرم افزاری به صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌گیرند و شما می‌توانید آن‌ها را بر روی سیستم عامل‌های اندروید، IOS،  ویندوز نصب کنید این کیف پول‌ها توسط 12 یا 24 کلمه منحصر به فرد، اثر انگشت و رمز عبور محافظت می‌شوند. از معتبرترین کیف پول‌های نرم افزاری می‌توان به Trust wallet،  Safepal، Metamask اشاره کرد

کیف پول‌های امانی

این دسته از کیف پول‌ها در هنگام ساخت اکانت یک صرافی ارز دیجیتال در اختیار شما قرار خواهد گرفت اما مالک آن شما نیستید و 12 یا 24 کلمه منحصر به فرد بک آپ آن در اختیار شما قرار نمی‌گیرد، امنیت این کیف پول‌ها از دو دسته دیگر کمتر است چرا که خطراتی مانند امکان هک شدن، تحریم شدن، بسته شدن حساب، و موارد دیگر که می‌تواند برای یک صرافی ارز دیجیتال پیش بیاید وجود دارد.

بیشتر بخوانید:

شبکه و بلاک چین‌های ارسالی

در هنگام انتقال ارز دیجیتال همیشه اول به شبکه بلاک چین ارسالی دقت کنید وقتی آدرس مقصد شما در بلاک چین اتریوم است باید شبکه ERC-20 را انتخاب کنید، انتخاب شبکه اشتباه نسبت به آدرس ارسالی منجر به از دست رفت دارایی شما می‌شود.

آدرس مبدا و مقصد

هر کیف پولی دارای یک آدرس منحصر به فرد است که در هنگام ساخت کیف پول در اختیار شما قرار خواهد گرفت زمانی که می‌خواهید برای شخصی ارز دیجیتال ارسال کنید او باید آدرس شخصی خود را برای شما ارسال کند، توجه داشته باشید یکی از شایع‌ترین اشتباهات در زمینه انتقالات ارزهای دیجیتال ارسال ارزها به آدرس یا بلاک چین‌های اشتباه است. پس همیشه در زمان ارسال آدرس و بلاک چین شبکه انتقالی را چک کنید.

کارمزدها

نکته بعدی که باید هنگام نقل و انتقال ارزهای دیجیتال مورد توجه شما قرار گیرد کارمزد ارسالی است، هر بلاک چین بسته به شلوغی شبکه و قدرت سرعت پردازشی کارمزد‌های متفاوتی دارد، به طور مثال کارمزد ارسال تتر USDT در صرافی‌ها در شبکه اتریوم حدود 15 دلار در شبکه ترون 1 دلار در شبکه BSC حدود 0.8 سنت می‌باشد.

سرعت پردازش

دیگر گزینه مهم سرعت پردازشی بلاک چین ارسالی است، برای بسیاری از افراد سرعت نقل و انتقالات از اهمیت بسیار بالایی برخودار است، به طور مثال میانگین پردازش بلاک چین بیت کوین 7 تراکنش در ثانیه است اما در شبکه سولانا امکان پردازش 5000 تراکنش در ثانیه وجود دارد.

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید