بلاگ

آنالیز استوری‌ اینستاگرام و معیارهایی که باید بشناسید.

آنالیز استوری‌ اینستاگرام و معیارهایی که باید بشناسید.

بسیاری از کسب‌وکارها از استوری‌ اینستاگرام بهره می‌برند و این بدان معناست که اندازه‌گیری میزان موفقیت از طریق آنالیزهای استوری‌ بخشی مهم و ضروری از استراتژی اجتماعی شما خواهد بود. اما به منظور داشتن یک استراتژی موفق در استوری‌ و پی بردن به کارآیی آن باید آگاهی کافی از چگونگی سنجش عملکرد خود داشته باشید. در این مقاله به بحث پیرامون جزئیات آنالیزهای استوری اینستاگرام ، معنای هر یک از معیارها و چگونگی به کار بستن این آگاهی به منظور بهبود استراتژی استوری‌ها خواهیم پرداخت:

درک آنالیزهای استوری‌ اینستاگرام

همانند آنالیزهای مربوط به پست‌ها و حساب اینستاگرام، با ضربه زدن بر روی گزینه Insight در گوشه بالایی سمت راست پروفایل حساب کاربری‌تان می‌توانید آنالیزهای استوری‌ها را نیز مشاهده کنید.

پس از باز کردن Insights به زبانه “content” در بالای صفحه بروید. در این جا داده‌های مربوط به پست‌ها، استوری‌ها و پروموشن‌های خود را می‌توانید مشاهده کنید.

با ضربه بر روی دکمه See All می‌توانید معیارهای مختلف مانند بازه‌ تاریخی و نوع تعامل را فیلتر کنید.

همچنین با بالا کشیدن یک استوری فعال نیز می‌توانید به این اطلاعات دست پیدا کنید. با این کار به تعدادی معیارهای مهم در مورد استوری اینستاگرام مانند تعداد کلیک بر روی لینک، دفعات بازدید از پروفایل، تعداد کل بازدید از استوری و مواردی بیشتر دست پیدا می‌کنیم. و حالا به وسیله برنامه Creator Studio کسب‌ و کارها و تولیدکنندگان می‌توانند به اطلاعات آماری مربوط به رشد استوری‌ها دسترسی داشته باشند و همچنین محتوای جدید و یا فعلی را به منظور تطابق با تغییرات دنبال‌کننده برنامه‌ریزی کنند.

برای دسترسی به داده‌های آماری استوری‌ها در داشبورد برنامه Creator Studio گزینه Content Library را انتخاب و سپس بر روی Stories کلیک کنید. در این‌جا می‌توانید هر اسلاید از استوری‌ را بر اساس وضعیت پست، تاریخ و نرخ دسترسی مرتب کنید.

برای مشاهده دقیق‌تر معیارهای مربوط به هر اسلاید از استوری کافی است که بر روی آن اسلاید کلیک کنید تا آنالیز‌های مربوط به آن را ببینید:

محتوای جذاب در استوری اینستاگرام

همچنین در این برنامه می‌توانید به داده‌های فالو و آنفالو دسترستی پیدا کنید و پی ببرید که کدام محتوا برای دنبال‌کنندگان جذاب بوده و یا نبوده است. پیش از این اینفلوئنسرها از برنامه‌های شخص ثالث برای دستیابی به داده‌های فالو و آنفالو استفاده می‌کردند تا این که تغییرات به وجود آمده در API اینستاگرام بسیاری از این برنامه‌ها را از کار انداخت. اینفلوئنسرها می‌توانند به داده‌هایی مانند این‌که چه زمانی دنبال‌کنندگان آن‌ها آنلاین هستند و آمار رشد نیز دسترسی پیدا کنند.

از آن‌جایی که نرخ دسترسی و تعامل برای اینفلوئنسرها از اهمیت بالایی برخوردار است، معیارهای رشد این برنامه به آن‌ها ایده می‌دهد که چگونه به دنبال‌کنندگان خود دسترسی بیشتری پیدا کنند. در حالی که بسیاری از این آنالیزها در حساب‌های بیزنس و کاری اینستاگرام ارائه می‌شوند، داشبورد برنامه Creator Studio دسترسی کاربران به این معیارها از دستکتاپ خود را آسان‌تر کرده است. در زیر، هر یک از معیارهای مختلف استوری اینستاگرام و این‌ که چگونه می‌توانند در بهینه‌سازی استراتژی شما مفید باشند شرح داده شده است.

 تفاوت بین Reach و Impression در آنالیز استوری اینستاگرام 

reach و impression هردو در پی بردن به تعداد مخاطبین استوری به شما کمک می‌کنند، اما چه تفاوتی بین آن‌ها وجود دارد؟ Reach تعداد دفعاتی است که یک حساب منحصر به فرد هر اسلاید استوری شما را بازدید کرده اما impression تعداد کل بازیدهای هر استوری شما است.

Impression یک گام فراتر از reach رفته و به شما می‌گوید که آیا اشخاصی استوری شما را بیش از یک‌بار بازدید کرده‌اند یا خیر. اگر تعداد کل impressionهای شما بیشتر از reach است این بدین معناست که استوری شما چندین‌بار مجددا مشاهده شده است.

اغلب میزان impression از reach بالاتر است اما هیچ‌گاه عکس این قضیه اتفاق نمی‌افتد. اگر متوجه شدید که میزان reach کاهش یافته شاید زمان آن باشد که در محتوایی که به اشتراک می‌گذارید تجدیدنظر کنید. از تغییر محتوا به منظور پی بردن به علایق مخاطبان خود واهمه نداشته باشید و تنها به ادامه دادن این شیوه فکر کنید.

خوشبختانه قابلیت‌های خلاقانه بسیاری در این برنامه وجود دارد که می‌توانید با به کار بستن آن‌ها محتوای استوری‌های خود را بهبود ببخشید. به کار بستن این قابلیت‌ها به شیوه‌ای مستمر به استوری‌های شما شخصیت داده و کمک می‌کند که دنبال‌کننده‌هایی وفادار به دست بیاورید.

آیا می‌دانید که در برنامه Later قادر خواهید بود که عملکرد و آنالیزهای استوری‌های خود را بررسی و دنبال کند

بر خلاف آنالیزهای برنامه اینستاگرام که تا دو هفته اطلاعات آماری استوری‌ها را نگه می‌دارد با برنامه Later می‌توانید استوری‌های اینستاگرام تا 3 ماه قبل را نیز آنالیز کنید! به آسانی وارد حساب Later خود شده و به زبانه Analytics بروید. در این‌جا می‌توانید عملکرد استوری‌های‌ خود را بررسی و آن‌ها را بر اساس تعداد بازدید، نرخ دسترسی، نرخ تکمیل، تعداد پاسخ‌ها و موارد دیگر مرتب کنید.

همچنین می‌توانید هر یک از استور‌های خود را دقیق بررسی کرده تا پی ببرید که در گذر زمان چگونه عملکردی داشته‌اند. بدین منظور بر روی دکمه Details کلیک کرده تا یک بازنمایی گرافیکی از عملکرد استوری اینستاگرام بر اساس impression، reach و موارد دیگر نمایش داده شود.

توجه: به عنوان همکار اینستاگرام Later از API اینستاگرام برای تمامی آنالیزها استفاده می‌کند که شامل داده‌های تعداد دفعات بازکردن لینک، کلیک‌های پروفایل و یا ضربه زدن بر روی برچسب در استوری‌های خود در اینستاگرام نمی‌شود.

آنالیزهای استوری‌های اینستاگرام 

آنالیزهای استوری اینستاگرام داده‌های مربوط به این‌که بینندگان چگونه تعاملی با استوری‌های شما داشته‌اند را فراهم می‌کند. شما می‌توانید اطلاعات مهمی در مورد این‌ که چند نفر با تمامی استوری‌های شما همراه شده‌اند به دست بی آورید.

اگر به آنالیزهای یک اسلاید از استوری خود نگاهی بیندازید با لیستی از معیارها مانند Forward، back، next story و exits مواجه خواهید شد.

این داده‌ها و اطلاعات در مورد میزان تعامل بسیار مفید هستند زیرا پی خواهیم برد که کدام محتوا بهترین عملکرد را داشته است و بنابراین شما متوجه خواهید شد که چه محتوایی را بیشتر پست کنید. در زیر معنای هر یک از این معیارها شرح داده شده است:

Taps Forward

این معیار عبارت است از تعداد دفعاتی که یک بیننده بر روی سمت راست صفحه ضربه زده تا به استوری بعدی که در صف است برود. از آن‌جایی که بسیاری از افراد عادت دارند که با سرعت از استوری گذشته و آن‌ها را مشاهده کنند، معیارهای taps backward ،next story و exits بهتر می‌توانند عملکرد استوری اینستاگرام را نشان دهند.

به‌ طور مثال، اگر شما یک صفحه اینستاگرام متعلق به فروشگاه آنلاین کفش اسپرت را اداره می‌کنید قطعاً می‌خواهید بدانید که محتوای گوناگون چه عملکردی نسبت به یکدیگر دارند. آیا زمانی که عکس محصولات را به اشتراک می‌گذارد مخاطبین بیشتر همراهی می‌کنند؟ و یا این‌ که تمایل بیشتری دارند که اتفاقات پشت‌ صحنه را ببینند؟ آیا از محتوای تصویری می‌گذرند اما بر روی محتوای ویدئویی ضربه می‌زنند تا بعدی را مشاهده کنند؟

بررسی این گونه معیارها به شما کمک می‌کند پی ببرید که محتوای یکسان و مشابه چه عملکردی دارد و محتوای متفاوت و گوناگون چگونه عمل می‌کند.

Taps Backward

این معیار عبارت است از دفعاتی که یک بیننده بر روی سمت چپ صفحه ضربه زده است تا استوری قبلی اینستاگرام را مجدداً مشاهده کند.

این می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که کدام محتوا عملکرد مناسبی دارد!

زمانی که بیننده به عقب بازمی‌گردد این بدین معناست که او فکر می‌کند که این محتوا ارزش دوباره دیدن را دارد و یا اینکه این محتوا توجه‌ ای او را به خود جلب کرده است در حالی که او با سرعت در حال جلو زدن استوری‌ها بوده است. اگر یک استوری تعداد دفعات زیادی مجدداً دیده شده است نوع محتوای آن را به خاطر بسپارید و در استوری‌های آینده نیز از آن استفاده کنید!

این یکی از بهترین روش‌های پیشرفت و پی بردن به تمایلات مخاطبین است.

Next Story و Exits

Exits تعداد دفعاتی است که بینندگان استوری شما را رد کرده‌اند و next story نشان‌دهنده تعداد دفعاتی است که بینندگان بر روی صفحه ضربه زده تا به استوری صفحه بعدی بروند.

 

اینستاگرام

با این‌که این دو معیار شبیه به هم هستند اما exits بار منفی کمتری دارد. برای مثال اگر شخصی از استوری اینستاگرام شما خارج شود این بدین معنا است که بیننده وقت کافی برای مشاهده استوری‌ها را نداشته است. همچنین اگر یک لینک به استوری اضافه کنید شاید مخاطبین آن لینک را باز کرده تا به اطلاعات بیشتری دست یابند.

Next story بیشتر نشان‌دهنده این است که بیننده تماشای استوری شما را در اپلیکیشن اینستاگرام به پایان رسانیده و قصد رفتن به استوری شخص دیگری را داشته است. این نوع داده به شما کمک می‌کند که تشخیص دهید بهترین تعداد اسلاید برای استوری چه عددی است.

همچنین این معیارها به طرز جالبی به شما می‌گویند که در کدام قسمت استراتژی‌تان تغییرات باید ایجاد کنید تا توجه مخاطب را حفظ کنید. اگر آمار next و exits در استوری‌های شما بالا است شاید نیاز باشد که در کیفیت محتوا بازبینی کنید. شما همواره می‌خواهید محتوایی تولید کنید که به اندازه کافی جالب توجه باشد تا مخاطب را تا انتها با خود همراه کرده و باز هم به سراغ شما بیاید!

اندازه گیری نرخ تعامل با استوری اینستاگرام

آنالیزهای استوری قادر است که نوع تعاملی که دریافت کرده است را نیز تفکیک کند. این تعاملات به باز کردن لینک و پاسخ تقسیم می‌شوند.

باز کردن لینک استوری ها 

اینستاگرام در سال گذشته از قابلیت فوق‌العاده اضافه کردن لینک به استوری پرده‌برداری کرد. در حقیقت این اولین‌ باری است که کاربران می‌توانند لینکی غیر از آن‌چه در بیو خود درج کرده‌اند را در اینستاگرام قرار دهند. در حال‌ حاضر این قابلیت تنها در دسترس حساب‌های تجاری با بیش از 10 هزار دنبال‌کننده قرار دارد.

استفاده از لینک‌های قابل کلیک به منظور هدایت ترافیک به کمپین‌های موجود در وب، صفحات مربوط به محصولات و یا پست‌های یک بلاگ به شما کمک خواهند کرد که به تعداد دفعاتی که کاربران لینک موجود در استوری‌های شما را باز کرده‌اند را و این‌ که کدام محتوا در این زمینه موثرتر بوده است پی ببرید. اگر لینک‌ در پایین صفحه قرار دارد یک متن و یا فلشی که به پایین اشاره دارد اضافه کنید تا کاربران بدانند باید لینک را به سمت بالا بکشند. همچنین می‌توانید از GIFهای بامزه “swipe up” استفاده کنید.

پاسخ‌های اینستا

مشابه نرخ تعامل برای تصاویر و ویدئوها، پاسخ‌ها نیز تعداد دفعاتی هستند که شخصی مستقیماً به یک استوری پاسخ داده است. اما برخلاف نظرات برای یک تصویر و یا ویدئو این پاسخ‌ها به دایرکت شما ارسال می‌شوند و به صورت عمومی نمایش داده نخواهند شد.

تولید استوری‌هایی که دنبال‌کننده را ترقیب کند تا به آن‌ها پاسخ دهد روشی فوق‌العاده برای افزایش تعامل کلی است. به این توجه کنید که چه نوع محتوایی مخاطب را تشویق به ارتباط برقرار کردن با شما می‌کند و به استفاده از آن نوع محتوا ادامه داده تا در آینده نیز مخاطبین با شما ارتباط داشته باشند. این گونه تعاملات نه تنها باعث می‌شود که استوری شما همیشه در بالای صفحه دنبال‌کنندگان قرار داشته باشد بلکه منجر به ارتباطی عمیق‌تر با مخاطب نیز می‌شود.

ارزیابی تگ‌های هشتگ 

آنالیزهای استوری تعداد دفعات ضربه بر روی برچسب‌ها را نیز به شما نشان می‌دهد و بدین وسیله ارزیابی عملکرد آن‌ها را برای شما آسان تر خواهد کرد. شما قادر خواهید بود که ببینید چند نفر بر روی هر برچسب کلیک کرده‌اند که این به شما کمک می‌کند تا بفهمید این برچسب‌ها برای مخاطب مفید بوده‌اند یا خیر.

اخیراً در اینستاگرام استوری‌های حاوی هشتگ‌ و لوکیشن را می‌توان جستجو و یا در صفحه اکسپلور مشاهده کرد. حال اگر شما هشتگ یا لوکیشن به یک استوری اضافه کنید کاربران می‌توانند با جستجو کردن در صفحه اکسپلور آن را بیابند. این بدین معناست که استوری‌های شما می‌توانند توسط هر شخصی در این فضا کشف شوند!

 ارزیابی میزان کشف شدن با استفاده از آنالیزهای استوری

اگر استوری شما توسط اینستاگرام در استوری‌ هشتگ و یا لوکیشن قرار گیرد، می‌توانید تعداد افرادی که آن‌ها را توسط صفحه اکسپلور مشاهده کرده‌اند را رصد کنید. زمانی که استوری شما در نتایج جستجوی یک لوکیشن نمایش داده می‌شود، اینستاگرام با ارسال یک اعلان شما را مطلع می‌سازد و یا می‌‌توانید آن را در بالای استوری مشاهده کنید. اگر شخصی استوری شما را به وسیله یک صفحه‌ی هشتگ و یا لوکیشن بازدید می‌کند، نام آن صفحه را در قسمت کسانی که از استوری شما بازدید داشته‌اند مشاهده خواهید کرد.

اشتراک گذاری استوری توسط دنبال کننده ها

همچنین می‌توانید ببینید که چندیدن‌بار استوری‌های شما توسط دنبال‌کنندگان به اشتراک گذاشته شده‌اند. اگر متوجه شدید که استوری‌تان دفعات بالایی به اشتراک گذاشته شده است، با قاطعیت می‌توان گفت که شما دنبال‌کنندگان را علاقه‌مند کرده‌اید و باید این نوع محتوا را برای آینده نیز مد نظر داشته باشید.

این فرصتی برای شما است تا به هزاران مخاطب جدید به وسیله استوری دست پیدا کنید و اگر آن‌ها آن‌چه را می‌بینند دوست داشته باشند ممکن است حتی شما را دنبال کنند.

 ترافیک ایجاد شده به وسیله استوری‌ها 

از آن‌جایی که محبوبیت استوری هر روز رو به افزایش است، برای کسب‌ و کارها و برندها مهم است که به صفحه و استوری‌های خود به عنوان دو بستر مجزا نگاه کنند. در حالی که استراتژی و محتوای صفحه و استوری‌ها باید در یک راستا باشند، ترافیک و دیگر شاخص‌های عملکردی جداگانه بررسی شوند تا به آن‌چه برای هر یک کارگشاتر است پی ببریم. ایجاد لینک‌های قابل پیگیری روشی بسیار عالی برای جداسازی و سازماندهی آنالیزها می‌باشد که به شما کمک می‌کند دریابید ترافیک شما دقیقاً از کجا است.

نحوه استفاده از utm در گوگل

برای شروع باید یک تگ UTM ایجاد کنید. UTM عبارت است از “Urchin Tracking Module” و به عبارت ساده به معنای یک کد منحصر به فرد است که شما در انتهای آدرس URL اضافه می‌کنید. با استفاده از تگ UTM مطمئن می‌شوید که آنالیزهای گوگل با دقت کامل در حال پیگیری ترافیک اینستاگرام شما است.

ابتدا تصمیم بگیرید که می‌خواهید دنبال‌کنندگان خود را به چه وب سایت و یا صفحه‌ی وبی هدایت کنید. بهتر است که مخاطب را به وب‌سایتی هدایت کنید که بتوانند “گام بعدی” را بردارند که این می‌تواند ثبت‌نام برای دریافت یک سرویس، انجام یک خرید و یا ادامه دادن یک گفتگو باشد. برای مثال، اگر کمپین جدیدی را در دست دارید و می‌خواهید میزان ثبت‌نام‌ها را بالا ببرید مخاطبین را به یک صفحه فرود در وب سایت خود هدایت کنید.

سپس آنالیزهای گوگل این اجازه را به شما می‌دهد که آدرس URL خود را به وسیله این سه پارامتر مربوط به کمپین و مقادیر آن‌ها تگ کنید. شما می‌توانید پارامترهایی (مانند utm_source ،utm_medium و  utm_campaign) به یک URL اضافه کرده تا داده‌های مربوط به کمپین را به دست بیاورید. برای مثال، لینک زیر به شما این اجازه را می‌دهد که ترافیکی که از اینستاگرام و کمپین به وب‌سایت later.com مراجعه کرده است را شناسایی کنید.

https://later.com?utm_source=instagram&utm_medium=social&utm_campaign=spring-campaign

 نکته: آنالیزهای گوگل به حروف کوچک و بزرگ حساس است پس از یکسان بودن اسامی مربوط به منابع اطمینان حاصل کنید.

استفاده از تولیدکننده URL کمپین گوگل به منظور ایجاد URLهای سفارشی

اگر احساس سردرگمی می‌کنید نگرارن نباشید!

خوشبختانه، گوگل یک سازنده URL کمپین تولید کرده است که تمامی کارها را برای شما انجام خواهد داد! این سازنده  به شما اجازه می‌دهد به سادگی پارامترهای کمپین را به URLها اضافه کنید تا بتوانید کمپین‌های سفارشی را  در Google Analytics Dashboard رصد کنید.

تنها کاری که باید انجام دهید پر کردن این فرم است و سپس گوگل برای استوری‌های خود در  اینستاگرام شما یک URL سفارشی ایجاد خواهد کرد.

پس از اضافه کردن لینک به اینستاگرام می‌توانید شروع به پیگیری ترافیک به وسیله‌ی هر لینک در Google Analytics Dashboard کنید. خوشبختانه به وسیله‌ی Later’s Instagram Stories scheduler می‌توانید لینک‌های قابل پیگیری برای استوری ایجاد کنید تا ترافیک و فروشی که به وسیله اینستاگرام است را ردیابی کنید. Later ردیابی و پیگیری URLهای طولانی را آسان خواهد کرد بنابراین برای یافتن لینک صحیح نیازی به مرتب کردن کلمات نخواهد بود.

به آسانی استوری‌ها را به درون ابزار استوری Later کشیده و رها کنید و سپس آن‌ها را مرتب‌سازی کرده تا به ترتیب دلخواه دست یابید. از این جا می‌توانید لینک‌ها و یا عناوین را به استوری‌های برنامه‌ریزی شده اضافه کنید و وقتی زمان پست شدن فرا برسد آن‌ها به گوشی شما کپی خواهند شد.

برای این کار تنها باید با انتخاب زمان و تاریخ از منوی کشویی در کنار دکمه Save Story استوری‌ خود را زمان‌بندی کنید.

وقتی زمان پست شدن استوری فرا برسد یک اعلان بر روی گوشی خود دریافت خواهید کرد. با زمان‌بندی کردن استوری‌ها نه تنها در وقت صرفه‌جویی خواهید کرد بلکه این کار به شما کمک خواهد کرد تا به وسیله برنامه‌ریزی از پیش و بهینه‌سازی استوری‌های‌ خود برای ترافیک و یا فروش با استفاده از آنالیزها، دعوت به اقدام‌ها و URLهای قابل ردیابی استوری‌های بهتری ایجاد کنید.

 اندازه‌گیری آنالیزهای استوری 

غرق شدن در آنالیزهای استوری چیزی بیشتر از این است که پی ببریم کدام عکس، ویدئو و یا استوری عملکرد بهتری داشته است. درک صحیح این‌ که محتوای شما چگونه عملکردی دارد – به وسیله‌ی پیگیری معیارهای کلیدی اینستاگرام در طی زمان – رمز به‌ وجود آوردن یک استراتژی محتوایی است که برای کسب‌وکار شما سودمند باشد.

برای مثال اگر شما اکانتی متعلق به یک فروشگاه آنلاین را مدیریت می‌کنید ممکن است بخواهید بررسی کنید که تصاویر محصولات شما نسبت به یکدیگر چگونه عملکردی دارند. ممکن است برخی از تصاویر با پس‌زمینه سفید باشند، برخی با پس‌زمینه سیاه و مابقی نیز در طبیعت و فضای باز گرفته شده‌اند.

از این طریق می‌توانید عکس‌ها و تصاویر تمامی محصولات را با محتوای سبک زندگی خود مقایسه کنید تا پی ببرید که دنبال‌کنندگان شما به کدام پست‌ها بیشتر علاقه‌مند هستند. اگر پی بردید که مخاطب شما بیشتر به محتوای مرتبط با محصولات علاقه‌مند است پس بهترا ست که تمرکز بیشتری بر روی تصاویر محصولات داشته باشید و کمتر به عکس‌هایی با مضمون سبک زندگی بپردازید.

نتیجه‌گیری

از آن‌جایی که فاکتورهای بسیاری می‌توانند بر موفقیت روز به‌ روز شما تاثیر بگذارند، امتحان کردن انواع محتوا و قابلیت‌های گوناگون استوری می‌تواند به شما کمک کرده تا آن‌چه ترند است را شناسایی، دست‌آوردها را نظارت و یک استراتژی مناسب‌سازی شده ایجاد کنید که به واقع بر روی مخاطب اثرگذار باشد.

فرقی نمی‌کند که حساب اینستاگرام شما از چه دسته‌ای است، دنبال کردن و پیگیری آنالیزهای اینستاگرام به شما این اجازه را می‌دهد که خواسته‌های مخاطب خود را بهتر درک کرده، محتوا را بهبود ببخشید و در نهایت ترافیک بیشتری را هدایت کرده و فروش‌ خود را افزایش دهید.

حال که می‌دانید معیارهای گوناگون استوری چه معنایی دارند، آماده‌اید تا استراتژی استوری‌های‌تان را بهینه‌سازی کنید. علاوه‌ بر معیارهای ذکر شده در بالا فاکتورهایی مانند زمان، نوع محتوا و میزان و اندازه را نیز به‌ خاطر داشته باشید زیرا می‌توانند به عملکرد استوری‌ها کمک کنند. در حالی که آنالیزهای استوری داده‌هایی را برای شما فراهم می‌کند، این وظیفه شما است که استراتژی محتوایی‌تان را آزموده و اصلاح کنید.

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید