آموزش برنامه نویسی

آموزش برنامه نویسی پیشرفته

دوره های برنامه نویسی آکادمی مدرسان پیشتاز

دوره آموزش پایتون

6۰ ساعت آموزش خالص

کلاس عملی

پشتیبانی

مدرک فنی و حرفه‌ای

پرداخت اقساطی

آموزش Php

4۰ ساعت آموزش خالص

کلاس عملی

پشتیبانی

مدرک فنی و حرفه‌ای

پرداخت اقساطی

دوره آموزشی اندروید

4۰ ساعت آموزش خالص

کلاس عملی

پشتیبانی

مدرک فنی و حرفه‌ای

پرداخت اقساطی

آموزش Asp

4۰ ساعت آموزش خالص

کلاس عملی

پشتیبانی

مدرک فنی و حرفه‌ای

پرداخت اقساطی

آموزش جاوا

4۰ ساعت آموزش خالص

کلاس عملی

پشتیبانی

مدرک فنی و حرفه‌ای

پرداخت اقساطی

آموزش سی شارپ

۵۰ ساعت آموزش خالص

کلاس عملی

پشتیبانی

مدرک فنی و حرفه‌ای

پرداخت اقساطی

آموزش Html css

2۰ ساعت آموزش خالص

کلاس عملی

پشتیبانی

مدرک فنی و حرفه‌ای

پرداخت اقساطی

آموزش برنامه نویسی

در دنیایی که تقریبا می‌توانید در هر فضا و مکانی ردپایی از المان‌های عصر جدید، یعنی اینترنت و دیگر مقوله‌های وابسته را پیدا کنید، وارد شدن در عرصه‌های شغلی درگیر با این ماجراها می‌تواند با عنوان یک انتخاب اصلح مطرح باشد. مانند برنامه‌نویسی در دنیای وب و دیگر روش‌های شناخته شده از برنامه نویسی که حالا برای بسیاری از علاقه‌مندان در دنیای کامپیوتر جذاب شده است. جذابیتی که مضوعاتی مانند آموزش برنامه نویسی را پر رنگ کرده است.

ماجرا از لحظه ورود کسب‌وکارها در دنیای اینترنت آغاز شده است. ماجرایی که با پیدایش گوشی‌های هوشمند مسیر های جدید و البته متنوع و قابل توجهی پیدا کرده است. هستند موسسات و کسب‌وکارهای متعددی که می‌خواهند به هر ترتیبی در دنیای اینترنت حضور جدی داشته باشند. از این رو از راه‌اندازی وبسایت‌ها تا ساخت اپلیکیشن‌های موبایلی اقدامات جدی انجام می‌دهند. لازم به ذکر است که تمام تلاش‌های این کسب‌وکارها برای ماندن در دنیای اینترنت از مسیر فعالیت یک برنامه نویس کار کشته عبور خواهد کرد. لذا در همین مقدمه ساده، به خوبی می‌توانید از اهمیت و جایگاه بالای برنامه نویسی مطلع شوید. جایگاهی که در نگاه بسیاری کاملا روشن و واضح مطرح شده است. لکن در مقدمات ورود در این عرصه یک سوال بزرگ وجود دارد. اینکه چطور و از چه مسیری آموزش زبان‌های برنامه نویسی را کسب کنیم؟

اگر شما هم با فراگیری زبان‌های برنامه نویسی علاقه‌مند هستید و می‌خواهید تا همراه با آموزش برنامه نویسی در این عرصه صاحب کسب‌وکاری شوید، لازم است تا قبل از هر اقدامی همراه با اطلاعاتی مفید از بهترین و متداولترین زبان‌های برنامه نویسی باشید. حالا ممکن است سوال پیش آید که چه نیاز است تا این اطلاعات را کسب کنیم؟ خب، در ادامه همراه ما باشید تا به اهمیت آموزش برنامه نویسی همراه با زبان‌های متداول آشنا شوید.

برای دریافت مشاوره اطلاعات خود را ارسال کنید!

چرا آشنایی با زبان‌های معروف اهمیت دارد؟

اگر از دوستداران دنیای برنامه نویسی هستید و در عین حال در این عرصه دستی بر آتش داشته باشید به درستی می‌دانید که در طول سالیان متمادی، انواع زبان‌های برنامه نویسی برای انواع فضاهای کامپیوتری از یک وبسایت گرفته تا گوشی‌های هوشمند و… ساخته شده است؛ اما همه این زبان‌های برنامه نویسی در یک سطح از مقبولیت برخوردار نیستند.

واقعیت آن است که عمر کاربردی زبان‌های برنامه نویسی در دنیای رو به رشد امروزی بسیار کوتاه است. آنها غالبا در یک دوره چند ساله می‌توانند پاسخگویی نیاز انسان‌های امروزی را داشته باشند. چرا که با ورود زبان‌ها و روش‌های برنامه نویسی مدرن‌تر و یا خلق یک فضا و شاید استاندارد جدیدتر، آن کارایی خود را از دست خواهند داد. در چنین زمانی شرکت عرضه‌کننده زبان مذکور یا باید قید تمام دستاوردهای خود را بزند و یا آنکه هر سال همراه با آپدیت‌هایی جدید سعی در به‌روزرسانی زبان‌های برنامه نویسی داشته باشد.

حال اگر شما به عنوان یک کارآموز در ابتدای ورود برای برنامه نویسی نتوانید مهارت‌های لازم در دنیای امروز را فرا بگیرید، قطعا بعد مدتی که برای یادگیری زبانی متروک شده صرف کرده‌اید، به هیچ کار شما نخواهد آمد. چرا که دیگر آن روش برنامه نویسی که فرا گرفته‌اید، در دنیای واقعی هواداری ندارد تا برای شما درآمدزایی داشته باشد. شما نیاز است تا به روز باشید. پس باید با بهترین و معروف‌ترین و در عین حال مقبول‌ترین زبان‌های برنامه نویسی آشنا شوید. همراه ما باشید تا بیشتر از بهترین زبان‌های برنامه نویسی در سال ۲۰۲۰ بدانید.

برنامه نویسی

تعریف برنامه نویسی در زبانی ساده

اولین گام در آموزش زبان‌های برنامه نویسی آن است که به درستی متوجه این مقوله باشید. در اصل ماجرا ما با ماشین‌هایی الکترونیکی از انواع رایانه‌ها مواجه هستیم. این ماشین‌های الکترونیکی از یک گوشی هوشمند تا یک ابر رایانه بزرگ و یا یک فضای مجازی مانند اینترنت را شامل می‌شود. اهمیت در قدرت سازگاری بالای این تجهیزات است. در واقع ماشین‌های الکترونیکی که قید کردیم در ابتدای امر هیچ دستورالعملی برای انجام وظایفی مشخص ندارند؛ بلکه قرار است تا همراه با زبان برنامه نویسی برای آنها دستورالعمل‌هایی مشخص تعریف شود.

بدین ترتیب رایانه همراه با دستوراتی مشخص و تدوین شده که برای آن تعریف خواهد شد، می‌تواند اهدافی که می خواهیم را دنبال کند. به این ترتیب برنامه نویسی را می‌توان در مقام یک تعامل میان انسان و سیستم‌های کامپیوتری در نظر گرفت. تعاملی که از طریق نگاشتن یک دستورالعمل برای رایانه تعریف خواهد شد. این دستورالعمل را به اصطلاح برنامه کامپیوتری می‌گویند و ابزار نگاشتن آن را با عنوان زبان برنامه نویسی معرفی می‌کنند.

زبان برنامه نویسی، درست مانند همین زبان‌های عادی که می‌شناسیم است. با این تفاوت که آن زبان‌ها برای رایانه‌ها قابل فهم خواهند بود. البته در تعاریف دیگر می‌توان زبان برنامه نویسی را با عنوان یک تعامل میان انسان و کامپیوتر یاد کرد که برای هر دو سمت قابل فهم است. با این تفاوت که رایانه‌ها ذاتا زبان برنامه نویسی را می‌فهمند. در حالی‌که انسان‌ها باید در گام اول این زبان را یاد بگیرند. لذا ضرورت دارد تا آموزش برنامه نویسی را آغاز کنند.

برنامه نویسی

برنامه نویسی چگونه شغلی است؟

در بیانی ساده متوجه شدیم که برنامه‌های کامپیوتری در واقع یک زبان مشترک میان انسان و کامپیوتر می‌باشند. حال سوال اینجا است که این تعامل به چه کاری می‌آید؟ و در این بین آموزش برنامه نویسی متوجه چه نوع فعالیتی می‌باشد؟

بگذارید موضوع را این طور مطرح کنیم. انسان‌ها از همان ابتدای حضور خود در دنیا سعی در خلق ماشین‌هایی داشته‌اند که بتوانند برخی مشکلات آنها را حل کند و یا آنکه در انجام کاری سهولت حاصل آورد. حال اگر کامپیوترها را با عنوان ماشین‌های الکترونیکی در نظر بگیریم، منطقی است که بخواهیم تا این ماشین‌ها بتوانند برخی از مشکلات ما را حل و فصل کنند؛ اما لازم است تا قبل از هر چیز کسی وجود داشته باشد که به نوعی متوجه حضور مشکلات و نیاز های روزمره باشد تا همراه با مطرح نمودن این نیاز برای کامپیوتر سعی در رفع نیاز مطرح شده نماید.

برنامه نویسان در واقع همان‌ها هستند که با شناسایی نیازی در سطح جامعه سعی در حل این نیاز همراه با توانمندی‌های رایانه ای دارند. در واقع می‌توان برنامه نویسان را مخترعین در دنیای کامپیوتر دانست. آنها کامپیوترها را تبدیل به ماشین‌هایی هوشمند می‌کنند تا بیایند و نیازی از ما را مرتفع سازند. از این رو می‌توان شغل برنامه نویسی را در یک جمله ساده خلاصه کرد. برنامه نویس ها هستند تا کامپیوترها را به ابزارهایی مفید برای ما تبدیل کنند. به این ترتیب می‌توان هدف نهایی از آموزش برنامه نویسی را تدوین نمود.

شروع آموزش برنامه نویسی

یکی از بزرگترین سوالات در شروع آموزش برنامه نویسی آن است که هنرجو در تکاپوی یافتن بهترین زبان برنامه نویسی است. مثلا پیش خود فکر می‌کند که در همین گام نخست فراگیری کدنویسی را در چه پلتفرمی آغاز کند تا در آینده با موفقیت شغلی بهتری مواجه شود؟

در واقع اینکه بخواهیم به دنبال بهترین زبان برنامه نویسی برای فراگیری باشیم، یک تصمیم منطقی در ابتدای آموزش برنامه نویسی است. اگر چه نمی‌تواند همه ماجرا باشد؛ اما در نهایت لازم است تا در ابتدای کار دورنمای روشنی از آنچه قرار است در آینده پس از آموزش برنامه نویسی اتفاق بیافتد داشته باشیم.

اما برای آنها که می‌خواهند با دورنمایی از یک شغل حرفه‌ای وارد این عرصه شوند و کاملا قدرتمند در آن بمانند، لازم است از همان ابتدا تاکید کرد که ماندن در این حرفه چیزی فراتر از یک آموزش برنامه نویسی در ابتدای کار می باشد. چرا؟! چون عرصه برنامه نویسی یک دنیای به شدت پویا است. دنیایی که در آن هر روز یک زبان تازه و کارآمد متولد می‌شود و یا اینکه زبان‌های کلاسیک در یک جریان همیشگی در حال تغییر و توسعه هستند. به این ترتیب اگر هنر جوی عرصه آموزش برنامه نویسی بخواهد در سطح دانشی که همراه با مقدمات کار یاد گرفته بماند، یقینا در این عرصه خیلی زود عقب خواهد افتاد و شکست خورده از گردونه رقابت خارج خواهد شد.

برنامه نویسی

پس باید گفت که آموزش برنامه نویسی در هر زبان و یا پلتفرمی تنها یک مقدمه کامل برای آن است که با این حرفه آشنا شوید. در ادامه راه ضرورت دارد تا با به روز کردن دائمی خود و با حضور در دیگر زبان‌های برنامه نویسی هر چه بیشتر خودتان را تقویت کنید. به این ترتیب هر روز که می‌گذرد بر دانش هنرجو آموزش برنامه نویسی افزوده شده و چه بسا در اندک زمانی بتواند تسلط کافی بر چندین زبان برنامه نویسی را کسب کند.

لذا برای موفقیت در آینده همراه با آموزش برنامه نویسی چندان در قیاس زبان‌ها نباشید. بهتر است از همان ابتدا ببینید که در چه فضایی از شغل برنامه نویسی می‌توانید بهتر از هر فضایی دیگر فعال شوید. به این ترتیب لازم است تا با بررسی تمام زبان‌های برنامه نویسی از حضور پررنگ آنها در فضاهای گوناگون کاری مطلع شوید و همراه با در نظر گرفتن تمام جزییات، اولین زبانی را که می‌خواهید آن را یاد بگیرید، انتخاب کنید؛ اما در همه حال باید خودتان را فراتر از یک زبان برنامه نویسی بدانید.

اولین زبانی که در مسیر آموزش برنامه نویسی یاد خواهید گرفت قرار نیست تنها هنر شما در برنامه نویسی باشد؛ بلکه تنها راهنمای ورود به عرصه‌هایی جدید و قدرتمند از دنیای مدرن امروزی است. مسیری که در اولین گام به شکل عجیبی پیچیده و غیر قابل فهم خواهد بود. از این رو لازم است تا گام های مقدماتی در تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه‌ای را قدم به قدم برارید. چه قدم هایی؟! این بحثی است که می خواهیم در ادامه وارد آن شویم.

آخرین مقالات برنامه نویسی

گام به گام در آموزش برنامه نویسی

دنیای برنامه نویسی یک فضای بسیار غریب در دنیای واقعی است. چرا که در این دنیا قرار است تا با کامپیوترها صحبت کنیم. اما اگر نتوانید آن دورنمای ذهنی خود را از این دنیا داشته باشید، یقینا در پیچیدگی های آن گم خواهید شد. پس لازم است تا گام به گام در عرصه آموزش برنامه نویسی قدم گذارید تا با حوصله این دنیای در ظاهر پیچیده اما در باطن بسیار ساده را فتح کنید؛ اما این اقدام گام به گام در مسیر آموزش برنامه نویسی شامل چه مراحلی خواهد بود؟

۱. در اولین گام در آموزش برنامه نویسی لازم است تا ذهنیت خود را دیجیتالی کنید. یعنی باید مانند کامپیوترها فکر کنید. پس بهتر است قبل از هر چیز شروع به درک مفاهیم ابتدایی در عرصه کامپیوتر و زبان او داشته باشید.

۲. در گام بعدی همراه با آموزش برنامه نویسی، درست بعد از آنکه با مفاهیم پایه آشنا شدید می‌توانید پلتفرم‌های گوناگون برای برنامه نویسی را بررسی کنید. از نوشتن برنامه برای یک ربات تا کدنویسی برای یک وبسایت و حتی خلق یک اپلیکیشن، حوزه‌های گوناگونی است که به نوعی درگیر با انواع زبان‌های برنامه نویسی هستند.

۳. در گام سوم در زمانی که همراه با یک دانش نسبی از چرایی برنامه نویسی هستید و در این میان آن فضای کار مورد نظر خود را انتخاب کرده‌اید، لازم است تا زبان مورد نظر خود را برای آموزش برنامه نویسی انتخاب کنید. این انتخاب مسیر نهایی حرفه شما را تدوین خواهد کرد.

۴. در گام نهایی دیگر باید سنگ تمام بگذارید و با آموزش برنامه نویسی همراه با زبانی که انتخاب کرده اید، هر چه بیشتر و بهتر حرفه‌ای شوید. در این گام طولانی که شاید برای یک عمر همراه شما بماند، لازم است تا هر لحظه بر دانش خود، مهارت‌های برنامه نویسی خود و در نهایت خلاقیت های خود اضافه کنید. به این ترتیب آرام و آهسته در یک مسیر مطمئن تبدیل به یک برنامه نویس کار کشته خواهید شد.

برنامه نویسی
در آموزش برنامه نویسی عجله نکنید

تقریبا تمام افراد حرفه‌ای در دنیای کدنویسی توانایی بالا در عرصه‌های گوناگون دارند. مثلا یک فرد حرفه‌ای می‌تواند نرم‌افزار طراحی کند، در خلق اپلیکیشن‌های موبایلی وارد شود و در عین حال طراحی وب را نیز با قدرت دنبال کند. چنین فردی قطعا با بازار کار بزرگی مواجه می‌شود.

در نگاه ابتدایی فردی با چنین توانمندی بسیار جذاب است و احتمالا تمام هنرجویان در عرصه برنامه نویسی بخواهند تا از همان ابتدا تبدیل به چنین فرد همه چیز تمامی شوند؛ اما آیا کسی هم متوجه سال ها زحمت و تلاش مستمر آن فرد حرفه‌ای بوده است؟

مطمئنا شما می‌توانید با خواندن یک یا چند کتاب ساده همراه با آموزش برنامه نویسی در اندک زمانی بر چندین زبان برنامه نویسی همراه با فعالیت در حوزه هایی گوناگون، تسلطی نسبی پیدا کنید؛ اما مطمئن باشید که در این عرصه فقط با خواندن چند کتاب، حرفه‌ای نمی شوید؛ بلکه برعکس به کسی تبدیل خواهید شد که از هر چیزی مقداری آن هم به شکلی پراکنده می‌داند و در هیچ‌کدام نمی‌تواند یک کار درست و حرفه‌ای را به سرانجام رساند. چرا؟! چون از همان ابتدای امر عجله کرده است و خواسته تا چند هندوانه را با یک دست بردارد!

پس در آموزش برنامه نویسی عجله نکنید. وقت برای تبدیل شدن به آن فرد همه چیز تمام خیلی زیاد است. فعال و پویا باشید، آرام و آهسته آن فرد مورد نظر را در وجود خود پیدا خواهید کرد. پس بهتر است در ابتدای امر، یک حوزه تخصصی برای خود در نظر بگیرید. حوزه ای که قرار است دنیای حرفه‌ای شما را بسازد. این زمینه های کاری در دنیای برنامه نویسی را می‌توان در چند دسته بندی مشخص قرار داد. مانند:

  • برنامه نویسی در دسکتاپ همراه با خلق نرم‌افزار
  • برنامه نویسی برای ماشین آلات
  • برنامه نویسی تحت وب همراه با توسعه وبسایت‌ها
  • برنامه نویسی اپلیکیشن‌های موبایلی در حوزه اندروید
  • برنامه نویسی اپلیکیشن‌های موبایلی در حوزه ios
  • و…

زبان برنامه نویسی جاوا:

اشتباه نکنید. زبان جاوا چیزی متفاوت از جاوا اسکریپت است. اینجا صحبت از یک زبان سطح بالا و البته بسیار سخت و پیچیده می‌باشد که اگر بر آن مسلط شوید، دست بالایی در نزد برنامه نویسان اطراف خود پیدا خواهید کرد. جاوا یک زبان برنامه نویسی بسیار قانونمند و البته کاملا استاندارد است و برای آنها که عاشق برنامه نویسی هستند، بسیار هیجان انگیز است. جاوا در حال حاضر از نگاه انجمن جهانی برنامه نویسان به عنوان کاراترین زبان برنامه نویسی معرفی شده است. با جاوا می‌توانید در هر حوزه از دنیای کامپیوتر در فضایی کاملا قدرتمند و حرفه‌ای وارد شوید.

برای دریافت مشاوره اطلاعات خود را ارسال کنید!

با بهترین زبان‌های برنامه نویسی آشنا شوید

قطعا ماندن در بهترین زبان برنامه نویسی می‌تواند مقدمات قدرتمندی برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه‌ای باشد. خیلی منطقی است که بخواهیم از همان ابتدای امر خودمان را در مسیر یک زبان مطرح جهانی بگذاریم. فراگیری یک زبان خوب در واقع تضمین کاملی است از آینده شغلی ما در این عرصه. لذا اگر می‌خواهید آموزش برنامه نویسی از یک ماجرای تفریحی برای شما خارج شود و در ادامه فراگیری رنگ و بویی درآمدزا پیدا کند، بهتر است تا با شناخت بهترین زبان‌های برنامه نویسی یکی از آنها را انتخاب کنید. مانند:

زبان برنامه نویسی پایتون:

اولین گزینه در معرفی بهترین زبان‌های برنامه نویسی را متوجه آسان‌ترین آنها یعنی پایتون، خواهیم کرد. پایتون زبان ساده‌ای است. این زبان در عین سادگی بسیار روان نیز هست. از این رو برای تمام کسانی‌که در مقدمات آموزش زبان برنامه نویسی هستند، یک انتخاب شیرین و البته هوشمندانه خواهد شد؛ اما مگر ما نگفتیم بهتر است در تکاپوی فراگیری یک زبان متداول و کاربردی باشیم. در این بین سادگی که ملاک حرفه‌ای شدن نمی‌باشد؛ ولی خیلی تند نرویم. در مقابل سادگی زبان پایتون جبهه نگیریم. برعکس بهتر است به این ویژگی از نگاهی مثبت وارد شویم.

پایتون زبانی روان و ساده است، از این رو خیلی ها در مسیر یادگیری آن قرار می‌گیرند و می‌توان ردپای آن را در بسیاری از پروژه‌های نرم‌افزاری مشاهده کرد. به این ترتیب منطقی است تا پایتون را در جمع متداولترین زبان‌های برنامه نویسی پیدا کنید.
پایتون در عین سادگی یک زبان سطح بالا است. یک زبان کارآمد در شی‌گرایی و برنامه نویسی ساختار یافته. همراه با فراگیری پایتون البته با در نظر داشتن افزونه‌هایی می‌توانید در انواع فضاها مانند طراحی نرم‌افزار، ایجاد وب، ساخت اپلیکیشن وحتی مدیریت سرورهای شبکه و… اقدام کنید.

نظرات دانشجویان

دانشجویان سابق دوره چه می گویند؟

زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت:

در حال حاضر جاوا اسکریپت محبوب‌ترین زبان برنامه نویسی در کل دنیا می باشد. پس می‌توان این زبان برنامه نویسی را در صدر متداول‌ترین و درآمدزاترین‌ها قرار داد. با وجود این شرایط کاملا منطقی است که آموزش زبان برنامه نویسی را همراه با فراگیری جاوا اسکریپت آغاز کنیم.

اما در زبان جاوا اسکریپت چه چیز است که این اندازه آن را محبوب کرده است؟
جواب این سوال را بهتر است از تمام کسانیکه آن را دوست دارند بپرسید و قطعا با یک پاسخ صریح مواجه خواهید شد. با جاوا می‌توان هر کاری انجام داد. یک زبان برنامه نویسی همه فن حریف که به راحتی از پس برنامه نویسی در هر فضا و هر ماجرایی بر می‌آید.

البته زبان جاوا اسکریپت محدودیت‌هایی هم دارد. مثلا این برنامه به هیچ حالت مناسب حجم بزرگی از اطلاعات نمی‌باشد. در نتیجه فعالان در کار با آن در زمینه تحلیل بیگ دیتا شانسی ندارند و یا اینکه از جاوا اسکریپت نمی‌توان در خلق هوش مصنوعی استفاده کرد و اگر هم بخواهید در دنیای برنامه نویسی ماجرا هایی هیجانی مانند هکر شدن را تجربه کنید، این زبان به هیچ حالت به کار شما نخواهد آمد.

در واقع محبوبیت جاوا اسکریپت از حضور پررنگ آن در عرصه های گوناگون آمده است. جاوا اسکریپت یک زبان قدرتمند در خلق نرم‌افزار های دسکتاپ و یا برنامه نویسی تحت وب می‌باشد.

صفحات مهم سایت مدرسان پیشتاز

زبان برنامه نویسی C#:

در اینجا قصد معرفی یکی از بهترین و البته قدیمی ترین زبان‌های برنامه نویسی را داریم. زبان برنامه نویسی C و البته ورژن جدید و کامل‌تر آن که با نام C# شناخته می‌شود.
زبان برنامه نویسی C شامل چندین ورژن مختلف است که همگی در جمع قدرتمندترین زبان‌های ساخته شده توسط بشر برای کامپیوترها قرار می‌گیرند. این زبان‌های کاربردی به راحتی و با قدرتی مثال زدنی می‌توانند در عرصه های مختلف از طراحی وب تا خلق اپلیکیشن‌های موبایلی مورد استفاده قرار گیرند.

در داشتن مهارت برای برنامه نویسی نیاز به کسب دانش کاملی از علم کامپیوتر دارید. موضوعی که تقریبا در تمام سرفصل های آموزش برنامه نویسی در نظر گرفته خواهد شد؛ اما در این بین هرگز خودتان را متکی بر آموزش برنامه نویسی نکنید. این حرفه به طور کامل در گرو تجربه اندوزی شما تکمیل خواهد شد. پس لازم است تا در امتداد آموزش زبان برنامه نویسی همراه با تکرار و تمرین و ممارست آن سطح حرفه‌ای از کار را پیدا کنید.

زبان برنامه نویسی php:

 پی‌اچ‌پی (به انگلیسی: PHP) یک زبان برنامه‌نویسیِ شیءگرا است که برای طراحی وب توسعه یافته ‌است، اما می‌توان از آن به عنوان یک زبان عمومی نیز استفاده ‌کرد. تا ژانویهٔ سال ۲۰۱۳ میلادی پی‌اچ‌پی روی ۲۴۴ میلیون وبسایت و ۲٫۱ میلیون سرور وب نصب شده‌است. این زبان در سال ۱۹۹۵ میلادی توسط راسموس لِردورف (به انگلیسی: Rasmus Lerdorf) ساخته‌شد و در حال حاضر توسعهٔ آن بر عهدهٔ گروه پی‌اچ‌پی است. در ابتدا، پی‌اچ‌پی از عبارت صفحهٔ خانگی شخصی (به انگلیسی: Personal Home Page) گرفته شده‌ بود.

زبان برنامه نویسی PHP پی در حقیقت یک زبان اسکریپت نویسی رایگان و متن باز است که روی سرور یا مبتنی بر آن اجرا می‌شود. یعنی زمانی که سرور درخواست کاربر را دریافت کرده از طریق یک زبان اسکریپت نویسی در سمت سرور آن رو پردازش می‌کند و عملیات متفاوتی بر اساس آن درخواست انجام می‌دهد و در آخر یک صفحه پویا در اختیار کاربر قرار می‌دهد. به طوری که مرورگر کاربر پاسخی که کدهای صفحه در آن قرار دارد را از سرور دریافت می‌کند که با استفاده از موتور رندرینگ خود صفحه رو به گونه‌ای خوانا در اختیار کاربر میگذارد.

تصویر

زبان های برنامه‌نویسی .net:

تا سال ۲۰۰۳ که اولین نسخه از تکنولوژی دات‌نت با ورژن ۱٫۱ عرضه شد برنامه نویسی شیء گرا جای خود را به اندازهٔ کافی در بین برنامه نویسان باز کرده بود و همه به قدرت‌های این روش اذعان داشتند. در سال ۲۰۰۳ اولین پکیج ویژوال استودیو دات نت با نام ویژوال استودیو از طرف مایکرو سافت عرضه شد که انقلابی بزرگ در عرصه برنامه‌نویسی به‌شمار رفت. در این پکیج تقریباً اکثر توانمندی‌های C#.Net در VB.Net هم قابل مشاهده بود.

دیگر برای اتصال به دیتابیس نیازی نبود که از DAO و ADO استفاده شود (که البته این قابلیت راداشت ولی نیازی نبود) بلکه از ADO.net استفاده شد که ساختاری کاملاً متفاوت کامل تر و پیشرفته تر داشت. در این پکیج زبانی تحت عنوان ASP.net نیز برای طراحی صفحات وب و توشتن برنامه‌های ساده تحت وب و نوشتن برنامه‌های سرور ارائه شد.

در سال ۲۰۰۵ نسخهٔ دوم از ویژوال استودیو دات نت تحت عنوان ویژوال استودیو عرضه شد که در آن زبان جدیدی به نام #J نیز ارائه گردید که تکمیل شده ++J بود. #J زبانی برای برنامه نویسان جاوا می‌باشد که تحت دات نت فریم ورک ۲٫۲ کار می‌کند. در این نسخه از ویژوال استودیو دیگر هیچ گونه اختلافات عمده‌ای بین توانایی‌های VB و #C و #J دیده نمی‌شود. همچنین در سال 2008 نسخه جدیدتر این مجموعه تحت دات نت فریمورک 3.5 منتشر شد. در این نسخه امکانات بیشتری اضافه شده از جمله سیلور لایت که مایکروسافت امیدوار است سیلور لایت جای فلش را بگیرد.

آموزش برنامه‌ نویسی کامپیوتری به دلیل حجم زیاد در خواست برای برنامه نویسان بخش مهمی از هر آموزشگاه فناوری اطلاعات است. ما در آموزشگاه مدرسان پیشتاز از این مسئله چشم پوشی نکرده‌ایم و برای تمام زبان‌های برنامه نویسی مهم و روز جهان دوره آموزش برنامه نویسی داریم.

برنامه نویسی (به انگلیسی: Computer Programming) (یا به اختصار برنامه‌نویسی) به‌طور کلی به فرایند نوشتن و توسعه نرم‌افزار کامپیوتر گفته می‌شود. به بیان جزئی‌تر برنامه‌ نویسی رایانه به معنای فرایند تبدیل و سوق دادن فرمول حل یک مسئله یا الگوریتم محاسباتی، به یک برنامه قابل اجرا (نرم‌افزار) می‌باشد.

معنای برنامه‌نویسی کامپیوتر در فرهنگ عامه می‌تواند به تمامی فرایند توسعه نرم‌افزار (به انگلیسی: Software Development) اطلاق گردد که شامل فعالیت‌های مختلفی همچون بررسی، توسعه، درک، طراحی الگوریتم؛ پیاده‌سازی، تست، اشکال زدایی و نگهداری نرم‌افزار‌های کامپیوتری نیز می‌شود.

برای تمامی دوره‌های آموزشی که در مدرسان پیشتاز برگزار می‌شود به دانشجو مدرک معتبر سازمان فنی و حرفه‌ای اعطا می‌گردد. این مدارک علاوه بر امتیاز برای استخدام و اشتغال، امتیاز ویژه‌ای برای مهاجرت به خارج از کشور هم هست. مدارک سازمان فنی و حرفه‌ای تنها مدرک مورد تایید سازمان جهانی کار است که از کشور ما مورد قبول است.

محصولات آموزشی مدرسان پیشتاز